Στοιχηματικές εταιρείες με Γ εθνική

Στοιχηματικές με Γ εθνική

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, προσφέρουν μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τα προσφερόμενα πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα. Ωστόσο, όπως και να το κάνουμε, η ελληνική αγορά είναι αυτά περιορισμένη και το να βρει κανείς αγώνες πέρα της Superleague είναι κάποιες φορές κατόρθωμα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν πλήθος στοιχηματικών αγορών ακόμα και στη Γ Εθνική του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Αυτό μπορεί να χαροποιήσει ιδιαίτερα κάποιους παίκτες του στοιχήματος, οι οποίοι ενδεχομένως γνωρίζουν καλά η συγκεκριμένη κατηγορία. Μάλιστα υπάρχουν όλες οι επιλογές των βασικών σχημάτων που περιλαμβάνουν τον νικητή της αναμέτρησης, τα σύνολα των γκολ (over και under δηλαδή), τις αγορές goal/no goal, τη διπλή ευκαιρία, το ακριβές σκορ, το ποντάρισμα σε ημίχρονο/τελικό, τις αγορές draw no bet κλπ.

Έτσι παρότι η Γ Εθνική Στην Ελλάδα έχει καθαρά ερασιτεχνικό χαρακτήρα, είναι δυνατόν κανείς να βρει τις επιλογές εκείνες που θα τον ενδιέφεραν να στοιχηματίσει.

Στοιχηματικές με αγώνες Γ’ Εθνικής

Η αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική πραγματοποιείται παράλληλα με τη διεξαγωγή των υπολοίπων πρωταθλημάτων, αν και η εκκίνηση γίνεται συνήθως τον Οκτώβριο. Οι κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας ανεβαίνουν την μεγαλύτερη κατηγορία και οι τελευταίοι υποβιβάζονται στην Δ Εθνική. Οι παρακάτω στοιχηματικές εταιρίες που θα παρουσιάσουμε σας δίνουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε στους αγώνες αυτούς ακόμη και στον live στοίχημα. Εντάξει, μην περιμένετε live streaming των συγκεκριμένων αγώνων, με βίντεο και ήχο, αυτό σίγουρα θα ήταν μεγάλη υπερβολή. Ωστόσο οι στοιχηματικές ιστοσελίδες διαθέτουν πλατφόρμες ζωντανού στοιχήματος πως σου επιτρέπουν να έχεις ζωντανή απεικόνιση της εξέλιξης του αγώνα, με πληροφορίες για το ποιος έχει την μπάλα, πού γίνεται η κάθε φάση, κλπ και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο, σαν να βλέπεις θα λέγαμε κάποιο βιντεοπαιχνίδι (πχ. ένα simulator αγώνων ποδοσφαίρου). Αυτά τα στατιστικά, ωστόσο και ότι ακριβώς εμφανίζεται στην οθόνη είναι πραγματικά στοιχεία και δεν έχουν σχέση με κάποια προσομοίωση. Είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από το να μην έχεις καθόλου εικόνα του αγώνα, όταν επιθυμείς να στοιχηματίσεις σε live στοίχημα. Οι αποδόσεις των διαφόρων στοιχηματικών αγορών, αυξομειώνονται κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάλογα με την εξέλιξη αυτού και φυσικά άλλος ένας παράγοντας που της επηρεάζει είναι ο χρόνος που απομένει μέχρι τη λήξη του ματς.

Ας δούμε λοιπόν στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν στοίχημα στη Γ’ Εθνική του ελληνικού ποδοσφαίρου και τι ακριβώς προσφέρουν:

  • Stoiximan

Μία καθαρά ελληνική στοιχηματική ιστοσελίδα όπως είναι αυτή του Stoiximan δεν θα μπορούσε να μην δώσει έμφαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι λοιπόν στον Stoiximan μεταξύ άλλων θα βρείτε και πλούσιες επιλογές όσον αφορά τους αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. Υπάρχουν όπως είπαμε όλες οι βασικές αγορές που θα επιθυμούσε κανείς να ποντάρει και με τις οποίες ασχολείται η μεγάλη πλειοψηφία όλων των παικτών του στοιχήματος. Μάλιστα, εκτός των άλλων, υπάρχουν πολλές φορές διαθέσιμα και μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν κυρίως τον νικητή της κατηγορίας, και τα οποία συνδυάζονται μάλιστα με εξαιρετικές αποδόσεις.

  • Novibet

Στοιχηματικές με Γ εθνική

Άλλη μία κορυφαία ιστοσελίδα στοιχήματος στην Ελλάδα είναι αυτή της Novibet. Δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Προσφέρει παράλληλα πάρα πολύ καλές αποδόσεις και πλήθος από επιλογές τους παίκτες του στοιχήματος που ασχολούνται με αθλήματα και πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Αντίστοιχα, και στην τρίτη εθνική του ποδοσφαιρικού μας πρωταθλήματος υπάρχουν επιλογές σε όλες τις βασικές αγορές που περιλαμβάνουν μερικές φορές και πιο “ψαγμένα” ειδικά στοιχήματα που βρίσκουμε σε πιο μεγάλες κατηγορίες.

  • Goalbet

Η Goalbet αποτελεί και αυτή μία καλή επιλογή για την ελληνική αγορά του ποδοσφαίρου. Περιλαμβάνει αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αγορές που αφορούν τον νικητή της αναμέτρησης, Το under/over 2,5 γκολ και την αγορά goal/no goal. Μπορεί σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες στοιχηματικές εταιρείες οι επιλογές αυτές να φαίνονται λιγότερες και όντως είναι, όμως μην αμελήσετε την Goalbet. Φροντίστε πάντα να συγκρίνετε τις αποδόσεις που θα βρείτε σε αυτές τις αγορές γιατί πραγματικά πολλές φορές αξίζει να χρησιμοποιήσετε την Goalbet για τα στοιχήματα σας. Άλλωστε, πάντα είναι καλό να χρησιμοποιούμε περισσότερες από μία στοιχηματικές εταιρίες όταν ασχολούμαστε γενικότερα με το αθλητικό στοίχημα.