Στοιχηματικές εταιρίες με ασιατικά χάντικαπ

Στοιχηματικές με ασιατικά χάντικαπ

Οι ασιατικές αγορές στοιχημάτων Χάντικαπ είναι ιδανικές για τους παίκτες του στοιχήματος στο ποδόσφαιρο που αναζητούν μια εναλλακτική λύση στο πιο παραδοσιακό ποντάρισμα 1X2. Εξηγούμε τι ακριβώς είναι το Ασιατικό στοίχημα Χάντικαπ, πώς να στοιχηματίσετε στις συγκεκριμένες αγορές και τα οφέλη τους.

Στοιχηματικές πλατφόρμες με ασιατικά χάντικαπ

Η ασιατική αγορά στοιχημάτων Χάντικαπ θεωρείται συχνά πολύπλοκη, αλλά μόλις καταλάβετε πως λειτουργεί, θα έχετε μια νέα προοπτική για το στοίχημα στο ποδόσφαιρο.

Τι είναι τα Ασιατικά χάντικαπ;
Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα υπάρχει μια διαφορά στην αντιληπτή ποιότητα μεταξύ των δύο αντιπάλων. Η αγωνιστική αυτή διαφορά δυναμικότητας ποικίλλει ανάλογα με έναν αριθμό παραγόντων, όπως πχ:

Ιστορική απόδοση των δύο ομάδων
Διακύμανση του αγώνα
Οικονομική ευρωστία της κάθε ομάδας
Διαθεσιμότητα παικτών, αποβολές ή τραυματισμοί

Οι στοιχηματικές εταιρείες ερμηνεύουν αυτούς τους παράγοντες και δημιουργούν αντίστοιχα τις πιθανότητες επιτυχίας κάθε ομάδας με τις στοιχηματικές αποδόσεις.

Οι καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες με ασιατικά χάντικαπ

 

Στοιχηματικές με ασιατικά χάντικαπ

Ανάλογα με τις ικανότητες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική, αφήνοντας μικρή αξία στο φαβορί και ελάχιστες αποδόσεις στις τυποποιημένες αγορές 1X2.

Οι ασιατικές αγορές στοιχημάτων Χάντικαπ αντιμετωπίζουν την αντιληπτή διαφορά αυτή στις δυνατότητες των δύο ομάδων, με την κατάργηση της επιλογής ισοπαλίας – με αποτέλεσμα καλύτερες αποδόσεις. Αυτό γίνεται με την εφαρμογή είτε ενός θετικού ή αρνητικού χάντικαπ όσον αφορά τα γκολ, σε κάθε πλευρά ανάλογα με το ποια ομάδα γίνεται αντιληπτή ως το φαβορί (αρνητικό πρόσημο) ή το αουτσάιντερ (θετικό πρόσημο).

Επίπεδο ασιατικό χάντικαπ
Ένα επίπεδο Ασιατικό Χάντικαπ προσφέρεται όταν δεν υπάρχει αντιληπτή διαφορά στις ικανότητες μεταξύ δύο ομάδων – και οι δύο ξεκινούν το παιχνίδι με 0 γκολ. Ουσιαστικά στοιχηματίζετε στον τελικό νικητή του παιχνιδιού, σε ένα εύκολα κατανοητό στοίχημα.

Η διαφορά είναι ότι η ισοπαλία έχει αφαιρεθεί στην περίπτωση αυτή. Συνεπώς αν ο αγώνας τελειώσει με ισοπαλία, το ποντάρισμά σας επιστρέφεται. Αυτό είναι το ίδιο με την αγορά Draw No Bet.

Η υποτιθέμεναa καλύτερη ομάδα θα πάρει από τη στοιχηματική εταιρία ένα χάντικαπ γκολ για να εξαλείψει τη διαφορά ποιότητας για σκοπούς που βοηθούν το ίδιο το στοίχημα ως διαδικασία. Για παράδειγμα, θα ξεκινήσουν το παιχνίδι με -0.5, -1, -1.5, -2 γκολ.

Η συγκεκριμένη αγορά σας επιτρέπει να χωρίσετε το ποντάρισμά σας σε μια ομάδα σε πάνω από δύο Χάντικαπ. Για παράδειγμα, μια ευνοημένη ομάδα μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι με (0 & -0.5), (-0.5 & -1), (-1 & -1.5) γκολ. Αυτές οι αγορές αναφέρονται επίσης συχνά ως Ασιατικά χάντικαπ τετάρτων, όπου τα 0 & -0.5 θα αναφέρονται ως -0.25, -0.5 & -1 θα είναι -0.75 και ούτω καθεξής.

5 λόγοι για να παίξεις στοίχημα με ασιατικά χάντικαπ

Στοιχηματικές με ασιατικά χάντικαπ

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ασιατικά χάντικαπ σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αντιδρώντας στις ιδιαιτερότητες του αγώνα, που σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές ακριβώς όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη αγορά ποδοσφαίρου – τοποθετώντας στοιχήματα πριν από το παιχνίδι για να σας δώσουν ευκαιρίες ανταλλαγής ή να χρησιμοποιήσετε την ασιατική αγορά Χάντικαπ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να κλειδώσετε κάποιο κέρδος.

Επιπλέον, υπάρχουν μια σειρά από επιπρόσθετα οφέλη για στοιχήματα σε ασιατικές αγορές Χάντικαπ:

Ακόμη και αν η ομάδα που υποστηρίξατε ηττηθεί, το στοίχημά σας μπορεί ακόμα να κερδίσει ή να ακυρωθεί, ανάλογα με το χάντικαπ. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο να χάσετε το στοίχημά σας σε σύγκριση με μια κλασική αγορά 1X2.