Στοιχηματικές εταιρίες με κόρνερ

Στοιχηματικές με κόρνερ

Σε περίπτωση που γνωρίζει κανείς περισσότερα από τον bookmaker, αυτό σημαίνει πως μπορεί να κερδίσει χρήματα και να βρει μια κατάλληλη αγορά στο στοίχημα. Έτσι μπορεί να αποκομίσει μεγάλα κέρδη από το στοίχημα.

Οι καλύτερες στοιχηματικές για στοίχημα κόρνερ

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την άνοδο των στοιχημάτων σε κόρνερ. Το γιατί κάποιοι παίκτες χρησιμοποιούν αυτό το στοίχημα έγκειται σε διάφορους λόγους που σχετίζονται με τη στρατηγική του κάθε παίκτη, την μελέτη που έχει κάνει στον συγκεκριμένο τομέα, τη διακύμανση των αποδόσεων σε ζωντανούς αγώνες όσον αφορά τα κόρνερ κλπ.

Αυτός ο τύπος στοιχήματος είναι πολύ διαφορετικός από το πιο κοινό στοίχημα 1X2 ή Χάντικαπ. Οι ισοπαλίες από αουτσάιντερ είναι πιο πιθανές στο ποδόσφαιρο, από ότι σε άλλα αθλήματα. Όσον αφορά τις προσδοκίες πριν από το παιχνίδι, οι μετρήσεις κόρνερ από κάθε ομάδα είναι πιο αξιόπιστες σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει ένα αουτσάιντερ, το οποίο μπορεί για παράδειγμα να νικήσει με 1-0 ή να πάρει μια ισοπαλία 0-0. Τα στοίχημα στα κόρνερ στο ποδόσφαιρο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν πιο ελκυστικά στο μέλλον μετά από την εξέταση των παραγόντων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον αριθμό των κόρνερ ανά παιχνίδι και τα στατιστικά στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς για τα προηγούμενα παιχνίδια.

Διαθέσιμα στοιχήματα κόρνερ

Διαθέσιμα στοιχήματα κόρνερ

Υπάρχουν διαθέσιμες τρεις διαφορετικές αγορές για κόρνερ που αφορούν το σύνολο των κόρνερ (over-under), το ποντάρισμα με χάντικαπ σε μία από τις δύο ομάδες και σε απλό ποντάρισμα υπέρ κάποια ομάδας, που προσφέρεται σε εθνικά πρωταθλήματα, στην Ευρώπη και πχ. στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύνολα στοιχημάτων κόρνερ: ένας συγκεκριμένος αριθμός καθορίζεται από τη στοιχηματική εταιρεία για τον συνδυασμένο αριθμό κόρνερ που αναμένονται. Οι παίκτες μπορούν να προβλέψουν τον αριθμό των κόρνερ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και να επιλέξουν αν πιστεύουν ότι ο αριθμός αυτός θα είναι πάνω ή κάτω από τον δεδομένο αριθμό (over-under).

Στοίχημα Χάντικαπ κόρνερ: η ίδια μορφή με το στοίχημα χάντικαπ στο NFL, στο μπάσκετ ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Στη μία πλευρά δίνεται το πλεονέκτημα (+) και η άλλη πλευρά ένα μειονέκτημα (-). Τα χάντικαπ χρησιμοποιούνται προκειμένου οι αποδόσεις να έρθουν πιο κοντά στο 50-50%. Για παράδειγμα, αν η Σάντερλαντ παίζει εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, η Σάντερλαντ θα έχει το πλεονέκτημα + 3 κόρνερ και η Σίτι το μειονέκτημα – 3 κόρνερ. Εάν ένας παίκτης τοποθετήσει ένα στοίχημα στη Σίτι, αυτό σημαίνει ότι πρέπει η Σίτι να κερδίσει 4 περισσότερα κόρνερ από τη Σάντερλαντ για να κερδίσει το στοίχημα. Εάν το στοίχημα τοποθετηθεί στο Σάντερλαντ, τότε το στοίχημα κερδίζει με περισσότερα, με τα ίδια ή με δύο λιγότερα κόρνερ από το Μάντσεστερ Σίτι.

Νικητής περισσότερων κόρνερ: το ποντάρισμα που κερδίζει είναι το ποντάρισμα που τοποθετείται σε όποιον κερδίζει τα περισσότερα κόρνερ μέσα στα 90 λεπτά του παιχνιδιού, ή όταν στοιχηματίζει σε live, για τον υπόλοιπο χρόνο που απομένει. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά απλή.

Στρατηγική για στοίχημα σε κόρνερ

Δεν είναι γενικός κανόνας ότι μετά από ένα κόρνερ, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Ωστόσο, συνήθως αυτό συμβαίνει συχνά. Μετά από κάποιο κόρνερ, πιο συχνά, θα έρθει ένα δεύτερο ή ένα τρίτο, ή ακόμα περισσότερα. Έτσι, είναι ευρέως αποδεκτό ότι τα κόρνερ έρχονται συχνά το ένα μετά το άλλο.

Διαθέσιμα στοιχήματα κόρνερ

Ο βασικός κανόνας όταν στοιχηματίζετε σε κόρνερ είναι να ξέρετε πώς να το κάνετε. Το δεύτερο είναι να γνωρίζουμε ποιες ομάδες είναι πιο πιθανό να κερδίσουν κόρνερ και ποιες είναι πιο επιρρεπείς να τα δεχτούν αμυντικά. Αλλά πώς μπορεί να ξέρει κάποιος παίκτης εάν κάποια ομάδα είναι πιο πιθανό να κερδίσει ένα κόρνερ; Για να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση, πρέπει να προχωρήσετε πρώτα σε μια ανάλυση. Πολλές φορές βλέπουμε πως μία ομάδα είναι επιθετικά κυρίαρχη και αυτό έχει συνήθως ως αποτέλεσμα πιο πολλά κόρνερ.

Καλό είναι λοιπόν να κάνετε την έρευνά σας από πριν και να βρίσκετε ποιος ομάδες κερδίζουν τα περισσότερα κόρνερ στα πρωταθλήματα στα οποία στοιχηματίζετε.

Τώρα ας το συγκρίνουμε με το τραπέζι με τις πέντε πρώτες ομάδες που είχαν τις περισσότερες γωνίες ανά παιχνίδι την ίδια περίοδο:

Αν το δούμε από την αντίθετη προοπτική, δηλαδή από την προοπτική των ομάδων που είναι πιο πιθανό να δεχτούν κόρνερ σε ένα παιχνίδι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια παρόμοια προσέγγιση. Τα στατιστικά μας δείχνουν ποιες ομάδες βρίσκονται υπό μεγαλύτερη πίεση και συνεπώς είναι πιθανότερο να έχουν στο παθητικό τους περισσότερα κόρνερ.