Χρησιμοποιώντας τις Bet365 προσφορές

Bet365 Προσφορές

Η Bet365 προσφέρει σε όλους τους παίκτες εξαιρετικές προσφορές όσον αφορά την αγορά των αθλητικών στοιχημάτων. Μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές της Bet365. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να δείτε τις προσφορές και να ενεργοποιήσετε εκείνες που σας ενδιαφέρουν είναι καταρχάς να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κατάθεση και στη συνέχεια να πλοηγηθείτε στη σελίδα των μελών, κάτι που γίνεται μέσα από το μενού των υπηρεσιών του κάθε παίκτη. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να πατήσετε στο σημείο όπου αναφέρεται η λέξη “Προσφορές”* και αμέσως μετά να κάνετε κλικ στις “Διαθέσιμες προσφορές”*, επιλέγοντας την προσφορά* που επιθυμείτε, κάνοντας απλά κλικ στο “Αξίωση τώρα”.

Η εξασφάλιση της προσφοράς

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο. Αφού ενεργοποιήσετε την προσφορά* εγγραφής της Bet365 (προσφορά καλωσορίσματος*), το ποσό της πρώτης σας κατάθεσης θα διπλασιαστεί αυτόματα στη συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα. Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ πως για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε ανάληψη του ποσού μπόνους* Bet365, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε στο απαιτούμενο “τζιράρισμα” του ποσού του μπόνους*, όπως αυτό αναφέρεται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Bet365. Μην ανησυχείτε ιδιαίτερα, γιατί η συγκεκριμένη προσφορά* είναι πραγματικά μία από τις κορυφαίες που μπορεί κανείς να βρει στην αγορά και είναι σχετικά εύκολο να μπορέσετε να καλύψετε τις προϋποθέσεις πραγματοποιώντας κάποια στοιχήματα καθημερινά. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μπόνους* και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Bet365, μπορείτε να τις βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία της ιστοσελίδας. Συνοπτικά μπορούμε να πούμε πάντως πως:

– Πραγματοποιείτε μία νέα εγγραφή και δημιουργείτε τον λογαριασμό σας στην Bet365

– Προχωράτε σε κατάθεση χρημάτων στον στοιχηματικό σας λογαριασμό και λαμβάνετε το μπόνους Bet365*

– Φροντίζετε να καλύψετε τα προαπαιτούμενα της προσφοράς*, όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Bet365

Διαθέσιμα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες

Η Bet365 προσφέρει μεγάλη γκάμα αγώνων και στοιχηματικών αγορών, τόσο στα λεγόμενα pre-game όσο και στο live στοίχημα. Φυσικά υπάρχει μία τεράστια ποικιλία αθλημάτων από πολύ δημοφιλή έως πολύ εξειδικευμένα. Όλα αυτά σημαίνουν πως ο κάθε παίκτης του στοιχήματος μπορεί πραγματικά να βρει την αγορά εκείνη που τον ενδιαφέρει και στην οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη εξειδίκευση και γνώση. Πραγματικά μιλάμε για πολύ μεγάλο βάθος. Πολύ ενδιαφέρουσες είναι παράλληλα και οι προσφορές που ισχύουν για το live στοίχημα, ένας τομέας στον οποίο η Bet365 σίγουρα ξεχωρίζει.

Υπάρχουν σημαντικές προσφορές στην Bet365, τόσο για τους παλιούς παίκτες που έχουν γραφτεί σε αυτήν καιρό, όπως και για τους νέους. Ξεχωρίζει πάντα το μπόνους καλωσορίσματος Bet365, το οποίο όπως είπαμε ήδη είναι από τα καλύτερα στην ελληνική αγορά. Την προσφορά αυτή την έχουν χρησιμοποιήσει χιλιάδες παίκτες χωρίς προβλήματα και παραμένει σταθερά διαθέσιμη για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα φροντίζετε πάντα ωστόσο να μελετάτε καλά τους Όρους και τις Προϋποθέσεις. Πέραν τούτων πάντως υπάρχουν και άλλα τακτικά μπόνους* και προσφορές* που προσφέρονται στους παίκτες, όπως είναι για παράδειγμα η προσφορά του Euro Football και του Euro Basket. Υπάρχει επίσης εξειδικευμένη προσφορά για το τένις και για παρολί στοιχήματα και συνδυαστικές επιλογές σε αθλήματα που είναι πιο δημοφιλής στη Βόρεια Αμερική. Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την προσφορά της επιστροφής των πονταρισμάτων σας στις λευκές ισοπαλίες, δηλαδή στις ισοπαλίες στο ποδόσφαιρο που ολοκληρώνονται χωρίς σκορ για τις δύο ομάδες.

Αμερικανικά αθλήματα και αγορές

Bet365Εάν ασχολείστε με αθλήματα που είναι δημοφιλής στη Βόρεια Αμερική, δηλαδή στις ΗΠΑ και στον Καναδά, όπως είναι για παράδειγμα το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το χόκεϊ στον πάγο, το NBA και το μπέιζμπολ, τότε η Bet365 έχει πάρα πολλά να σας προσφέρει. Στην κατηγορία των προσφορών* σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε επιπλέον χρηματικό μπόνους* στις νίκες σας, το οποίο μπορεί να φτάσει και το 50% στα παρολί στοιχήματα με δύο ή περισσότερα ενδεχόμενα. Στη συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνονται όλες οι αγορές χάντικαπ, τα σύνολα πόντων, τα χάντικαπ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου και τα στοιχήματα του νικητή αγώνα.

Κερδίστε επιστροφή χρημάτων σε λευκές ισοπαλίες

Η προσφορά επιστροφής χρημάτων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που ολοκληρώνονται με σκορ 0-0 0 είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Bet365. Ισχύει για τα πονταρίσματα που γίνονται σε pre-game επιλογές και για αγορές όπως το ακριβές σκορ, η επιλογή σκόρερ, το ημίχρονο/τελικό. Πιο συγκεκριμένα, εάν το παιχνίδι στο οποίο έχετε στοιχηματίσει έρθει τελικά 0-0, τότε αυτό σημαίνει πως σας επιστρέφεται ολόκληρο το χαμένο ποντάρισμα που έχετε πραγματοποιήσει. Η συγκεκριμένη προσφορά* δεν ισχύει για το Cash Out εφόσον έχει πραγματοποιηθεί στο σύνολο του, αλλά ισχύει για το μερικό Cash Out και φυσικά για το ποσό το οποίο έχετε αφήσει ανοιχτό έως το τέλος του αγώνα. Σε περίπτωση που τροποποιήσετε κάποιο ήδη υπάρχον στοίχημα σας κατά τη διαδικασία του live στοιχήματος, δυστυχώς η προσφορά* παύει να ισχύει.

 

Σχετικές αναρτήσεις: