Αξιολόγηση της Goalbet

Η Goalbet είναι μία στοιχηματική ιστοσελίδα με σύντομη μεν, αλλά μεγάλη πορεία δε στον χώρο, καθώς κατάφερε να κερδίσει μεγάλη φήμη γρήγορα. Δημιουργήθηκε ουσιαστικά το 2009 και πλέον αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες αθλητικού στοιχήματος στον χώρο του διαδικτύου, με ακόμα μεγαλύτερη δημοφιλία στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ξεκίνησε τη δραστηριότητα της από την Αυστρία και πλέον διαθέτει γραφεία τόσο στη Βουλγαρία, όσο και στην Ελλάδα, στην οποία μπορεί να παίξει κανείς απολύτως νόμιμα. Η Goalbet διαθέτει άδειες στο Κουρασάο, στην Εσθονία και στην Αυστρία και πέραν της Ελλάδας δραστηριοποιείται και σε άλλες αγορές της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης.

Oι επιλογές στοιχήματος στην Goalbet

Η Goalbet έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα πονταρισμάτων σε pregame και σε live παιχνίδια του αθλητικού στοιχήματος. Διαθέτει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά για τους παίκτες και φροντίζει συνεχώς να αναβαθμίζει και να επεκτείνει τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες της. Είναι ιδιαίτερα φιλική προς τους χρήστες και διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών όσον αφορά τις χρηματικές συναλλαγές.

Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει κανείς πόσο εύχρηστος είναι ο ιστότοπος της Goalbet, καθώς μπορεί να βρει πολύ εύκολα ότι αναζητά, να μη χαθεί σε πλήθος από πληροφορίες, στοιχηματικές αποδόσεις και αριθμούς και να πλοηγηθεί ταχύτατα από τη μία σελίδα και από τη μία κατηγορία στην άλλη. Η ιστοσελίδα διαθέτει επίσης ποιοτικά γραφικά που δεν έχουν σκοπό να εντυπωσιάσουν, αλλά να είναι λειτουργικά κι όμορφα. Στην κορυφή μπορεί να βρει κανείς διαθέσιμες πληροφορίες και τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς επίσης και τις διάφορες προσφορές.

Η βασική διάταξη της ιστοσελίδας της Goalbet

Στην κατηγορία του αθλητικού στοιχήματος τα πάντα είναι ευδιάκριτα και άμεσα. Ο παίκτης κάνει κλικ στον σύνδεσμο των αθλημάτων και κατευθύνεται στην αντίστοιχη ιστοσελίδα η οποία ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό της. Χρησιμοποιούνται σαν χρώματα το κίτρινο, το μαύρο και το λευκό, κάνοντας την παρουσίαση και την εύρεση των πληροφοριών εύκολη υπόθεση για τον παίκτη. Στ’ αριστερά υπάρχει μία λίστα όπου μπορεί κανείς να βρει όλα τα διαθέσιμα αθλήματα για το στοίχημα, ενώ υπάρχουν παράλληλα και διάφορες συνδέσεις που αφορούν προσέχεις διοργανώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις κλπ.

Μεγάλο πλήθος από αθλήματα κι επιλογές

Στη Goalbet μπορεί να βρει κανείς 16 διαφορετικά αθλήματα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν όλες τις βασικές και δημοφιλείς επιλογές, τις οποίες αναζητά άλλωστε ο περισσότερος κόσμος. Ξεχωρίζει για άλλη μία φορά η φιλικότητα της ιστοσελίδας και των χαρακτηριστικών προς τον χρήστη. Το περιεχόμενο έχει ταξινομηθεί ανάλογα με το πόσο δημοφιλές είναι και με βάση αυτή θα βρείτε στην Ελλάδα διαθέσιμες στις επιλογές του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του τένις και άλλων αθλημάτων, πέρα φυσικά από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και άλλα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα εδώ, που ακολουθούν πολύ πιο κάτω στη λίστα. Οι στοιχηματικές αγορές σε κάθε άθλημα και σε κάθε αγώνα είναι αρκετά πλούσιες.

Περισσότερες πληροφορίες για τις στοιχηματικές αγορές

Goalbet ReviewΔίχως καμία αμφιβολία το ποδόσφαιρο είναι αυτό που κυριαρχεί όσον αφορά την ποικιλία, τις αποδόσεις και τις προσφορές* στην Goalbet. Πέραν της Ελλάδας καλύπτονται ακόμη 23 ακόμη χώρες και πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο, ακόμη και από χαμηλότερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και κατηγορίες. Μεγαλύτερη κάλυψη έχει το αγγλικό και το διεθνές ποδόσφαιρο και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ θα χαρούν να μάθουν πως υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στις διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και σε εθνικά πρωταθλήματα, ακόμη και σε μη παραδοσιακές περιοχές και χώρες για το μπάσκετ, όπως είναι για παράδειγμα η Πολωνία ή η Πορτογαλία. Οι αγορές περιλαμβάνουν πάντα σε όλα τα αθλήματα τις πιο δημοφιλείς επιλογές, καθώς επίσης και πιο δυσεύρετες αγορές, όπως είναι για παράδειγμα τα ασιατικά χάντικαπ και τα συνδυαστικά στοιχήματα. Υπάρχουν συνολικά πολλές προσφορές*, τόσο γενικές όσο και εξειδικευμένες, ανάλογα με το άθλημα και τη διοργάνωση στην οποία απευθύνονται. Μπορείτε να τις ανακαλύψετε εάν δημιουργήσετε ένα λογαριασμό παίκτη στην Goalbet και επισκεφθείτε την σελίδα όπου γίνεται αναφορά σε όλες αυτές τις προσφορές.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους της Goalbet αποτελεί σίγουρα μία ευχάριστη εμπειρία. Οι άνθρωποι της στοιχηματικής ιστοσελίδας είναι πολύ ευγενικοί και προσπαθούν να λύσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Προτείνουμε τη μέθοδο της επικοινωνίας μέσω του live chat την οποία θα βρείτε μέσα στις σελίδες της ίδιας της Goalbet. Πρόκειται για άμεση επικοινωνία με γραπτά μηνύματα από τον υπολογιστή σας ή από το κινητό σας τηλέφωνο. Για πιο συνθέτες καταστάσεις μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε το email ή ακόμη και τηλεφωνική επικοινωνία. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει είτε στα ελληνικά, είτε στα αγγλικά και σε άλλες γλώσσες που είναι διαθέσιμες.